tisdag 8 januari 2013

Alexandra Pascalidou om Gyllene Gryning

De hymlar inte med det.
Jag läste en artikel av Alexandra Pascalidou i Fria tidningen, http://www.fria.nu/artikel/95815 , som gav mig rysningar. Den handlade om Gyllene gryning och fick mig nog att bli rädd på riktigt för första gången för utvecklingen i Europa. Och det var även första gången jag såg deras flagga. Sju procent röstar på dem...

3 kommentarer:

 1. vi kan omöjligt förstå vad som händer i Grekland, åter politikernas fel och inte grekernas. EU eller globala bankerna klarar sig alltid det svältande folket har reagerat

  SvaraRadera
 2. Ja, tyvärr funkar ju människor på det här viset, och många ger sig på någon svagare när de känner sig förminskade och utsatta. Från dagis till politiken. Det går nog inte att ändra på, så det gäller att se till att folk inte hamnar i den situationen.

  SvaraRadera
 3. Det är alltid lika komiskt att lyssna eller läsa om vad vi svenskar tycker om andra länders horribla politiska partier. Samtidigt som vi blundar för våra egna problem och tycker att Sverige är så jävla fantastiskt där existensen av allt det korrupta redan är inbakat i vårt samhälle då vi måste vara så naiva att tycka tvärtom.
  Frågan kan ställas, hur mycket vet du om illegal invandring där 2 miljoner existerar i Grekland, våldtäkter och kriminalitet som har ökat lavinartat och korruptionen bland politiker som förskingrat miljarder men ingen åtalas! Gå nu inte så långt, utan granska Sverige Partiet och dess procent i valet! Men sen hör man den naiva svensken säga " men det är ju inget nazistiskt parti som Gyllene Grynning"
  Eller hur! Hur ska vi mörka detta för omvärlden, vi som är felfria!

  SvaraRadera