måndag 22 april 2013

Kusinerna <3

I lördags åt jag middag med en kvinna vid namn Anna Eriksson och en som har hetat Anna Eriksson. (För er som inte känner till det så var det så jag hette från början.) Det var grillning hos min kusin Anna  tillsammans med min kusin Lars och hans fru Anna. På herrsidan heter de flesta Lars och Fredrik.

Jag är jätteglad att det äntligen blev av att hälsa på mina kusiner Anna och Lars som båda bor i Spånga med sina familjer. När vi var små gjorde åldersskillnaden att vi aldrig riktigt lekte, och så träffades vi inte så ofta heller. Men de har varit lite senare med att få barn, så nu är alla sysslingarna hyfsat jämnåriga och det visade sig att de lekte bra ihop också.

De enda som inte var med och lekte var de små tvillingarna, som bara är två månader. Jag antar att det var deras ankomst som gjorde att det blev av att vi skulle träffas, under förevändningen att vi kunde ge dem lite tips. Det blev inte så mycket av med det, de klarar sig utmärkt.

Nya Anna Eriksson älskar sin bäbis.
De bjöd till och med på en riktig lyxweekend med grillmiddag, frukostbuffé och vinpimplande till sent. Och obegränsat med bäbismys på det. Oerhört trevligt.

Dessutom var helgen dubbelt terapeutiskt för mig. Dels brukar jag bli stressad av att vara med bäbisar, speciellt tvillingar, eftersom det var så jobbigt på den tiden. Men i helgen var det jättemysigt, så nu är jag officiellt över det.
Gamla Anna Eriksson har bara mysigt.

Dels så var det tyvärr inte alltid så kul med släkten när vi var små. Men nu kan vi konstatera att alla i vår generation är snälla människor som kommer bra överens. Barnen hade gärna stannat kvar en natt till och ville inte åka hem. Det känns som att vända blad och jag är så glad att mina barn får den här positiva upplevelsen!

Alice leker på Tekniska muséet.

Grabbarna kör danstävling.

Jag glömde typ allt jag skulle ha med mig.
Jag fick köpa tandborste, deo mm, men jag hade i alla fall
med mig hårprodukt och... stilett?!

5 kommentarer:

 1. Läste detta med stor glädje! Hoppas att en dag få vara med i denna härliga Anna- och Lars- gemenskap.

  SvaraRadera
 2. Kära anonym. Tyvärr räcker det inte att heta Anna eller Lars för att få vara med i denna exklusiva gemenskap, utan du måste även vara kusin med oss. Jag hoppas att Du kan finna ett annat meningsfullt sammanhang och jag önskar Dig all lycka i Ditt liv!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig träff. Roligt med alla Annor och tvillingar mfl. Mysigt!Kvalificerar mig vad gäller kusinddelen och vi kan ju även bidra med lite Lars och Fredrikar också:) Ser fram mot att träffa er snart. Hoppas få träffa övriga också i sommar. Ni är toppen allihopa! Kramar från Storkusinen

  SvaraRadera
 4. Kom på...
  . vi har ju en Anna också, fast på Ryska;-)...

  SvaraRadera
 5. Ja, ni är ju närmast överkvalificerade! Hoppas vi kan få till en träff med allihopa någon gång. Stor kram!

  SvaraRadera